Utbildning till International Certified Coach under våren 2024

SPECIALERBJUDANDE FÖR CERTIFIERADE SJÄLVLEDARE
och för svenskar som bor i Costa del Sol

Utbildning 1.3 – 7.3 2023 i Nerja Spanien

 

EN JULKLAPP och EN NYÅRSGÅVA

TILL DIG SOM NY-CERTIFIERAD SJÄLVLEDARE
OCH SOM ETT

– GRATTIS TILL DIN NYA EXAMEN

– EN FÖRSENAD JULKLAPP

– NYÅRSGÅVA FÖR 2024

Och till de svenskar som bor i Costa del Sol
(eftersom antalet är begränsat – så “först till kvarn”)

 

Kommer här ett unikt & sponsrat engångserbjudande om att utbilda dig till CERTIFIERAD INTERNATIONELL COACH

Utbildningen består av två delar
1. 7 dagars utbildning i Nerja Spanien (1/3 – 7/3)
2. Coachingpraktik med 2 klienter
Ordinarie pris (oförändrat sedan 20 år tillbaka) 39.000:- (exkl. moms)

ERBJUDANDET
1. 40% rabatt vilket innebär kurspriset 24000 kr istället för ordinarie priset 39000 (exkl. moms). Vid behov kan avbetalning ordnas med 2000 kr/mån under ett år.

2. Du bjuds dessutom på boendet i Nerja (dubbelrum)(tillägg för enkelrum)

Detta innebär att du betalar mindre än halva priset jämfört med de kurser vi har i Sverige, där ju dessutom både resor och hotellkostnader tillkommer på kurskostnaden.

Av det lilla som blir kvar av kurspriset betalas en stor del till ICC (International Coaching Community) som ju utfärdar det internationella certifikatet.

Antalet är dock begränsat till 21 personer så det gäller att vara snabb med sin anmälan

 

MÖJLIGHET ATT TA MED FAMILJEN

Kursen är lagd från slutet av vecka 9 till slutet av vecka 10 av ett speciellt skäl.
Både vecka 9 och 10 är sportlovsveckor och därför erbjuds du nu möjlighet att förlägga din familjs sportlov till Nerja.

Det gör att du kan vara med dom några dagar medan de sköter sig själva när du har kursen.

Nerja är ju unik i världen genom att du både kan sola och bada på en plats med bästa klimatet och vattnet i Europa och/eller åka skidor i Sierra Nevada, ett av Europas bästa skid/alpina områden, drygt en timmas väg från Nerja.

 

KURSLEDARE (förutom jag själv) blir:

  • Jens Boman (som du känner från SjälvLedarkursen) och
  • Dan Hasson (också docent inom medicin och hälsa och dessutom vår främste expert på Stress.)
    Läs mer om dom under rubriken Kursledare

LÄS OM PROGRAMMET FÖR COACHINGKURSE här

VÄLKOMMEN!

Välkommen att utöka din meritlista med en ny Profession: Certifierad Internationell Coach, som du inte bara har nytta av i en ev. framtida Coachpraktik utan också i det yrke och i den verksamhet som du har just nu. Dessutom medför utbildningen många positiva bieffekter i form av fortsatt personlig utveckling.
Lars-Eric

Om platsen

Nerja ligger 45 min från flygplatsen i Malaga och är en underbar liten stad som sedan Christina Schollin flyttade dit har fått många andra svenskar att antingen flytta dit eller åka dit på semester.
Klimatet är ansett som det bästa i Europa och en normal vinterdag ligger temperaturen på 18-19 grader i skuggan och i solen är det svensk försommar.
Att man också kan kombinera sol och bad med skidåkning och utförsåkning i Sierra Nevada en dryg timme bort gör Nerja ännu mer attraktivt.

I Nerja bor vi och kursar hos svenskar som har en konferensanläggning med trevligt boende mitt inne i Nerja och nära havet och som kan ordna med transport från flyget (Om man inte vill ta bussen, som går regelbundet mellan Malaga och Nerja.)

Läs mer om Nerja på nätet.

 

Läs mer om utbildningen

Tryck här

 

ANMÄLNINGSBLANKETT

Erbjudandet är begränsat till 20 personer så anmäl dig snabbt (“Först till kvarn” gäller)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Certifierad Coach godkänd av ICC och ICF samt även av EMCC som gett kursen EQA – European Quality Award

 

Förkunskapskrav

Detta är grundutbildningen inom coaching, nivå 1, och därför ställs inga krav på förkunskaper. Om du vill utbilda dig till Certifierad Coach eller vill fördjupa din kompetens inom coaching är detta rätt utbildning för dig. Utbildningen är på 60 timmar samt praktik och projekt efter utbildningen.

Vidareutbildning

Med denna utbildning har du förkunskaper för att vidareutbilda dig även efter denna utbildning inom specialområden och steg 2 utbildningar som Unestål Education tillhandahåller till:

Certifierad Internationell  Teamcoach
Certifierad Internationell  Exekutivecoach 
Certifierad Internationell  Lifecoach

 

Certifieringsorganisationicc_logo_azul

Certifiering sker via ICC (International Coaching Community) som är en av världens största yrkesorganisationer för coacher och en registrerad »non profit« organisation i London, England. ICC bildades 2001 av Joseph O’Connor och Andrea Lages med visionen att främja, stödja och utveckla ett coachingyrke byggt på höga krav på kompetens och etik.

 

EMCC-ackreditering Denna utbildning (International Coaching Certification Training – nivå 1) är utvecklad av Lambent Coaching och är ackrediterad genom EMCC på EQA-nivå. Detta innebär att utbildningen är kvalitetssäkrad internationellt och håller en mycket hög nivå.

EMCC (European Mentoring and Coaching Council) är en oberoende, opartisk och icke vinstdrivande organisation som ställer de högsta kraven på kvalitet på utbildningar i coaching och mentorskap och vid certifiering av coacher och mentorer. Med bas i Europa och med globalt fokus arbetar organisationen med att sätta standarden och normerna för yrket enligt principen ’best practice’.

 

Vill du ta trippla certifikat? Lambent Coaching är godkända av ICC, EMCC, och ICF så om du vill ta trippla certifikat kan vi utfärda ett intyg för din portofolio på 20 coachtimmar som du kan använda för din redovisning till EMCC.

Joseph O´Connor är världskänd som coachtränare och har coachat det flesta stora företag i världen. Författare till 25 talet böcker inom coaching som översatt till 60 tal språk.

 

Läs mer om ICC här »

 

Aktuell artikel om coaching

 

COACHING SOM FRAMGÅNGSRECEPT

Framgångsreceptet: Hur coaching bidragit till att skapa trygghet och tvåsiffrig tillväxt hos RFSU AB

HR-Nytt presenterar en inspirerande intervju med Annika Jerveland, VD för RFSU AB, ett framstående företag med verksamheter i hela Norden. Under de senaste tre och ett halvt åren har Annika framgångsrikt omvandlat RFSU AB till ett dotterbolag med stark kommersiell inriktning. Företagets vinst återinvesteras i moderorganisationen RFSU, och resultaten talar för sig själva. Den omfattande förändringsresan har lett till en imponerande tvåsiffrig tillväxt och mycket goda resultat i företagets årliga pulsmätningar.


Coachingens roll i transformationen

Centralt i denna transformation har varit coaching, en metod som Annika betonar som nyckeln till att skapa tryggare och mer framgångsrika individer. Minskad rädsla för förändring och lägre stressnivåer är bara några av de positiva effekterna som kommit fram genom coachinginsatserna. Coaching som metodik har visat sig vara mycket kraftfull

Intressant nog erbjuds coaching inte bara för chefer och gruppansvariga, utan även till individer med hög stressnivå eller de som har nya ansvarsområden eller andra utmaningar, som en del av företagets omfattande förmåner. Den feedback som inkommit från coachade medarbetare är övervägande positiv. Man lyfter bland annat fram integriteten i coachingprocessen, där närmsta chef eller ledning inte har insyn i enskilda sessioner. Utan bolaget får endast ta del av en aggregerad uppföljning.


“Relationen mellan coach och klient: En avgörande faktor”

Forskning stöder tydligt Annikas syn på coaching som en central faktor för att utveckla chefer och medarbetare. Enligt omfattande studier indikerar 87 % positiva effekter av coaching på områden som måluppfyllelse, prestation, attityd, trivsel och förmågan att hantera spänningar.

Relationen mellan coach och klient anses vara avgörande för coachingens effektivitet, och forskningen betonar dess positiva resultat, särskilt inom personlig utveckling och förhållandet till arbetet. Med 4-8 sessioner för optimala resultat och redan märkbara positiva effekter efter en enda session är coaching en kraftfull metod.

Vidare understryker Annika vikten av att vara datadriven för snabbare och bättre beslutsfattande. Den datadrivna approachen har även den varit en grundläggande del i RFSU AB:s förändringsresa och har varit ovärderlig för att analysera och optimera olika processer. Detta i syfte att kunna fatta snabbare och bättre beslut.


Långsiktiga fördelar och effekter med coaching som metod för förändring

Forskning belyser coachingens långsiktiga fördelar enligt Intentional Change Theory, där ökad självkännedom visar sig vara den mest varaktiga förändringen över tid. I en större kontext belyser forskningen även coaching som en central faktor för att utveckla chefer och stärka deras ledarskap. Enligt Erik De Haan (Författare och Professor of Organisation Development, VU University) och andra experter visar omfattande studier att 87 % indikerar positiva effekter av coaching. Måluppfyllelse, prestation, attityd och arbetssätt, trivsel samt förmågan att hantera spänningar är några av de områden där coaching tydligt visar positiva resultat.

Sammanfattningsvis illustrerar RFSU AB tydligt hur coaching framgångsrikt kan integreras i en organisationsstruktur och bidra till långsiktig tillväxt och hållbar utveckling. Med den ökande trenden av evidensbaserade resultat kommer coaching förbli en väsentlig del av chefsutvecklingen inom näringslivet.